Vatandaş " Üç aydır Mağdurum "dedi

Vatandaş ' Üç aydır  Mağdurum  'dedi Afyonkarahisar in İscehisar ilçesinde bulunan Halk bankası ve ziraat bankası ortak Atmsi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Vatandaş “ Üç aydır  Mağdurum  “dedi

Afyonkarahisar in İscehisar ilçesinde bulunan Halk bankası ve ziraat bankası ortak Atmsi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.


İscehisar Haber merkezine ulaşan Osman Aşkın üç aydır mağdur olduğunu söyledi.  Aşkın ın anlattıkları, bankaların sorununa çözüm  uretmemeleri dolayısı ile 3 aydır Ziraat Atm nin parasını verdi gösterip vermediği durumu yetkililere bildirdigini bişey yapılmadığı için mağdur olduğunu sözlü beyan etti.


Osman Aşkın, " Üç ay önce Halk bankası kartım ile ortak atm den ziraat bankası Atmsinden para çekmek istedim. Ziraat Atm işlemi yapmasına rağmen parayı hesabımdan düşüp, bana paramı vermedi. Bankaya durumu anlatmama rağmen, Ne Ziraat bankası, nede Halkbankasi olayı sonuclandirmadi. Paramı alamadım. 3 aydır mağdurum. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Ben hangi banka ile muhatap olacağımı Bilemiyorum. Bunun en kolay yolu neyse bankalar onu yapsın, ortak Atm nin bu tarafları hep mağduriyetler ile dolu, vatandaşların bir çoğu benim gibi mağdur, Halkbankasi çarşıya acil Atm koymalı, en azından böyle zamanda bir muhatabım olur, mağduriyetler bu kadar uzamaz"dedi.


Şimdi soruyoruz, vatandaş mı, suçlu, bankalar mı? Çarşıda ATM si olmayan Halk bankası mı?

Vatandaş “ Üç aydır  Mağdurum  “dedi Afyonkarahisar in İscehisar ilçesinde bulunan Halk bankası ve ziraat bankası ortak Atmsi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.