MHP İSCEHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NECATİ GÜNSEL İLK MİTİNG SONRASI VATANDAŞLAR İLE İFTAR YAPTI.

İscehisar Haber - MHP İSCEHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NECATİ GÜNSEL İLK MİTİNG SONRASI VATANDAŞLAR İLE İFTAR YAPTI.

MHP İSCEHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
NECATİ GÜNSEL İLK MİTİNG SONRASI VATANDAŞLAR İLE 
İFTAR YAPTI.

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi MHP İscehisar belediye başkan adayı Necati Günsel Cuma günü Cumhuriyet meydanında teşkilat üyeleri ve MHP'ye Gönül veren vatandaşlar ile ilk mitingini yaparak akşamında iftar daveti düzenledi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği mitingde sahneye MHP ilçe başkanı Avni Azgın çıkarak vatandaşlardan belediye başkan adayları Necati Günsel ve ilgenel meclisi belediye meclis üyeleri için destek istedi.

 

Sahneye MHP Belediye Başkan Adayı Necati Günsel coşkulu bir tezahürat ile çıktı başkan adayı Necati Günsel konuşmasında kendisinden bahsederek , kendisi için söylenen yumuşak yüzlü bir şey yapamaz gibi ifadeler karşısında,gerektiğinde iyi bir insan gerektiğinde dirayetli ve çalışan ve calistirmasini bilen, Hizmet in ne zaman ve nasıl yapılacağını planlayan biri olacağını söyledi.

MHP İscehisar Belediye Başkan Adayı Necati Günsel yapacagi projeleri de anlatarak vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı adaylığında kendisi ve meclis üyeleri için destek istedi.

Coşku ile geçen miting sonrası teşkilat üyeleri ile birlikte İscehisar Belediye Düğün Salonunda vatandaşlara yönelik iftar programına katılan MHP ilçe teşkilatı ve İscehisar belediye başkan adayı Necati Günsel vatandaşlar ile iftar yaptı ,iftar sonrası teşkilat üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı da çektiren başkan adayı Necati Günsel seçimlerin hayırla vesile olmasını dileyerek diğer başkan adaylarına da başarılar diledi.








































MHP İSCEHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NECATİ GÜNSEL İLK MİTİNG SONRASI VATANDAŞLAR İLE İFTAR YAPTI.