Mega Mer   - DETAY MERMER YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI

Mega Mer   - DETAY MERMER YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI İscehisar ın Önemli Firmalarından  MEGA MER - DETAY MERMER Organize sanayii Bölgesinde kurulumu ve yapımı tamamlanan işletmesinde faaliyet  Başladı

Mega Mer   - DETAY MERMER YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI

İscehisar ın Önemli Firmalarından  MEGA MER - DETAY MERMER Organize sanayii Bölgesinde kurulumu ve yapımı tamamlanan işletmesinde faaliyet  Başladı.

Yeni yerinde faaliyete başlayan MEGA MER-DETAY MERMER de İşletme sahipleri Halil Sav Muhteşem Aslanoğlu ve Bayram Sav Misafirlerini kapıda  Karşıladı.

İşletme Sahibi ve Ortağı Halil Sav ;

MEGA MER - DETAY MERMER olarak Sektöre ,Ekonomiye ve insanlara hizmet etmekten mutlu olduklarını belirterek  ,işetmenin 10000 m2 si kapalı alan olmak üzere 26000 m2 alana sahip olduğunu ve Faaliyetlerini buradan yürüteceklerini söyledi.

Halil Sav Katılan Misafir ve Dostlarına da kendilerini yalnız bırakmadıkları için  teşekkür etti

Katılımcı ve Misafirlerde İşletme sahiplerine Hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yemek İkramı , Kuranı kerim okunması ve dua sonrası  program sona erdi.

Davete Çok sayıda İş adamı,  Ak parti ilçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, MHP İlçe teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Necati Günsel,Demokrat parti İlçe teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Osman Çelebi, İYİ Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kılınçarslan,  İl Genel Mecli Üyesi Murat Dikmen,mermerciler Dernek Başkanı Muharrem Çakmak ve davetliler katıldı.


























Mega Mer   - DETAY MERMER YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI