İSCEHİSAR MHP MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI.

İSCEHİSAR MHP MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI. İscehisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı il Genel Meclis Üyeleri ve İscehisar Belediye meclis üyelerini tanıttı.

 

İSCEHİSAR MHP MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI.

İscehisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı il Genel Meclis Üyeleri ve İscehisar Belediye meclis üyelerini tanıttı.

İscehisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında yapılan tanıtım İl Genel Meclis Üye ve Belediye meclis üyeleri İlçe Başkanı Avni Azgın tarafından basvuruları alınarak teşkila ve vatandaşlara tanıtıldı.

MHP ilçe Başkanı Avni Azgın Katılımcılara ve üyelere katılımdan dolayı Teşekkür ederek,

31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP ilçe Teşkilatı olarak Belediye Başkan Adayımız Necati Günsel Ve Meclis Üyelerimiz ile gayretle çalışarak İscehisar da MHP Bayrağını dalgalandırıp Belediye de ve Köylerde Memleketimize Hizmet edeceğiz.Bizlere Destek olan ,Hemserilerimize,Ülkü Ocaklarımıza vatandaşlarımıza ve Meclis üyelerize teşekkür ederim.Seçim sürecimiz Hayırlı Uğurlu olsun.”dedi

Teşkilatta İscehisar Belediye Başkan Adayı Necati GÜNSEL olarak belirlendi.

İl Genel Meclis üyeleri ise
 1. Avukat Mete Han BALABAN
 2.Satılmış ÖZDEMİR
3.Ahmet ÇELİK
şeklinde belirlendi.

İscehisar Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Meclis üyesi

1. Erdal Güneş

2 Erol Demirel

3 Halil Pektaş

4 Yalçın Özsarı

5 Nuh Görsel

6 Dilek Maden

7 Yüksel Oktay

8 Osman Gülmüş

9 Eyüp ÇalIn

10 Bahadır Acar

YEDEK 

Ramazan Kaptan

KONTENJAN

Gökhan Özdemir

Şeklinde kayıtlara geçti.

Programa Mhp İlçe Belediye Başkan Adayı Necati Günsel,Ülkü ocakları Teşkilatı,MHP kadın Kolları Başkanı Sinem Mermer ve İl Genel meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üye adayları Katıldı.