İscehisar Mermerciler Derneği Başkanlığından   ,Başkan Seyhan Kılınçarslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

iscehisarhaber-İscehisar Mermerciler Derneği Başkanlığından   ,Başkan Seyhan Kılınçarslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İscehisar Mermerciler Derneği Başkanlığından   ,Başkan Seyhan Kılınçarslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 İscehisar İlçesinde İscehisar Mermerciler Derneği Yeni Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan’a Mermer sektörü ile ilgili bilgilendirme yaparak Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu.

İscehisar’ın ilk Kadın belediye Başkanı olan Seyhan Kılıçarslan’ı makamında ziyaret eden İscehisar Mermerciler Dernek Başkanı Muharrem Çakmak ;

“İlçemizde ilk defa Kadın Belediye Başkanı seçilen Seyhan Kılınçarslanı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ileterek başarılar diledik.

İlçemizin yararına olan her türlü çalışmalarında yanlarında olduğumuzu bildirdik.

Mermer sektörümüz adına kendisine başarılar diliyoruz. İscehisar’da Mermer Sektörünün gelişimi,Ekonomiye katkıları ve Mermercilerimizin sorunlarını yönetim kurulumuz ile ilettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. ” dedi.

Başkan Seyhan Kılınçarslan’da “İscehisar Mermerciler Dernek Başkanı Muharrem Çakmak,Remzi Özcan,Necmettin Ayyıldız ve ,Şaban Ceylan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum,İscehisar mermer şehri elimizden geldiğince Mermecilerimize ve sektöre destek olmak görevimiz olup kendilerine çok teşekkür ederim.”dedi

 İscehisar Mermerciler Dernek Başkanı Muharrem Çakmak günün anısına İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan’a Mermerden yapılmış ,Hediyelik gemi armağan etti.




İscehisar Mermerciler Derneği Başkanlığından   Başkan Seyhan Kılınçarslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti