İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, 29. MARBLE İZMİR Fuar Katılımcılarına Teşekkür etti.

iscehisarhaber-İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, 29. MARBLE İZMİR Fuar Katılımcılarına Teşekkür etti.

İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, 29. MARBLE İZMİR Fuar Katılımcılarına Teşekkür etti.

       İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ,Uluslar arası Doğaltaş sektörünün önemli bir fuarı olan 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na Afyonkarahisar ve Mermerin başkenti İscehisar’dan katılan Firmalara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'da Afyonkarahisar ve İscehisar’lı firmaların standlarını ziyaret eden Kaymakam Kılıçtürk ve İscehisar Belediye Başkanı Seyhan  Kılınçarslan, bölgenin doğal zenginliklerini ve üretim kapasitesini sergileyen firmaları yalnız bırakmadılar. Ziyaretleri sırasında İscehisar'ın doğaltaş ve Mermer sektöründeki potansiyelini vurgulayan Kaymakam Kılıçtürk, katılımcı firmaları desteklemek ve bölgenin marka değerini uluslararası alanda daha da güçlendirmek için gereken her türlü desteği verdiklerinide ifade ederek,

“Fuarın büyüklüğü ve uluslararası katılım göz önüne alındığında İscehisar'ın bu önemli etkinlikteki temsili gurur verici, 1077 firmanın stand açtığı, 70 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçinin katıldığı bu büyük organizasyonda Mermerin Başkenti konumundaki İscehisar’ımızı dünyaya tanıtan firmalarımıza teşekkür ediyor, yapacakları ihracat ile Türkiye ekonomisinin büyümesine sağlayacakları katkıdan dolayı da tebrik ediyorum.

MARBLE İZMİR Fuarı'nda İscehisarlı firmalarımızın yoğun ilgi görmesi ve başarılı bir şekilde temsil edilmesi, bölgemizin doğaltaş sektöründeki potansiyelini ve uluslararası arenadaki rekabet gücünü bir kez daha ortaya koydu. Bu başarılı katılımın, İscehisar'ın doğal kaynaklarını ve üretim yeteneklerini daha geniş bir kitleye tanıtarak bölge ekonomisine olan katkısını artıracağına inanıyoruz.Bu kapsamda katılan Bütün Firmalara,Emeği geçen herkese İscehisar Kaymakamlığı olarak bir kez daha teşekür ediyor, Firmalarımıza iş hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.









İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk 29. MARBLE İZMİR Fuar Katılımcılarına Teşekkür etti.