İscehisar'ın İlk Kadın Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan Mazbatasını alarak Görevine  Başladı

iscehisarhaber-İscehisar'ın İlk Kadın Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan Mazbatasını alarak Görevine  Başladı

İscehisar’ın İlk Kadın Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan Mazbatasını alarak Görevine  Başladı

İscehisar ilçesinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerine Ak Parti adayı olarak giren ve   kazanan Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan mazbatasını Hakim Ezgi Sarıkoç Topuzcu'dan alarak görevine  başladı.

İlçe Seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Kılınçarslan,İscehisar Ak Parti Kurmayları ile İscehisar Belediyesine geldi. Belediye çalışanları tarafından çiçeklerle karşılanıp, Dualar eşliğinde kurban kesilmesinin ardından görevi devralan Başkan Seyhan Kılınçarslan, Ahmet Şahin başkanımıza İscehisar’ımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Görev süremiz boyunca ilçemize hayırlı hizmetler yapmak için çalışacağız. Seçim süresince hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, İlçe başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve teşkilat üyelerimize ve bizleri bu göreve layık gören kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi

 

Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan tebrikleri kabul ederek,Misafirler ile Hatıra fotoğrafı çektirdi.

İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan'ı Bu Mutlu Gününde Eşi Genel Cerrah Ali Kılınçarslan ve Oğlu Utku Kılınçarslan ve sevenleride yalnız bırakmadı.

















İscehisar’ın İlk Kadın Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan Mazbatasını alarak Görevine  Başladı