İscehisar in gurur gününde bir ödülde İş adamı İrfan Çelikten ' e verildi.

iscehisarhaber-İscehisar in gurur gününde bir ödülde İş adamı İrfan Çelikten ' e verildi.

İscehisar in gurur gününde bir ödülde İş adamı  İrfan Çelikten  ‘ e  verildi.

Doğal Taş Gala Gecesinde, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nce bu yıl 4. Kez Taşa Sanat Katanlar sloganıyla düzenlenen AMORF Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda kazananlar ödüllerine kavuşurken, 2022 yılında EMİB üyeleri arasında 6 kategoride en çok ihracat yapan 30 firma da ödül aldı.

Amorf Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda birinci Cycle projesiyle Ömer Akkaş olurken, ikinciliği MarbleMetrics Projesi ile, Alican Çalman ve İrem Atalay, üçüncülüğü SALT isimli projeyle Çağla Yıldız, Mehmet Bulut ve Abdulkadir Eren Öztürk kazandı.

Jüri özel ödülünü; MarbleMind projesiyle; Alican Çalman ve İrem Atalay, New Formation isimli projeyle Melike Dolan ve Pixel Wall isimli projeyle Asiye İrem Barut aldı.

Jüri yoğun mesai harcadı

Ege Maden İhracatçıları Birliği’nce düzenlenen, Amorf Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışmasında 292 eseri değerlendiren jüri yoğun bir mesai harcadı. Jüride; “Heval Zeliha YÜKSEL, Öznur TURAN EKE, Ahmet Doğu İPEK, Prof. Dr. Celal Abdi GÜZER, Defne KOZ, Kerem ÖZERLER, Reyhan SEZGİN, Seyhan ÖZDEMİR ve Tanju ÖZELGİN” görev yaptı.

Arkitera ve DAC ekipleri yarışmada danışmanlık görevini üstlenirken, Alimoğlu Mermer, Aytan Mermer, Batı Ege Mermer, D-Style, Gençler Mermer, Modamar, Olimar, Pınar Marble, Sezgin Mermer ve Şenler Mermer sponsor olarak katkı sağladılar.

Gençler Mermer Sahibi İş Adamı İrfan Çelikten ;

Doğal taşa tasarımla ve ihracat yaparak değer katanlar Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği Doğal Taş Gala Gecesinde olmaktan mutluk duyduk.

Doğal Taş Gala Gecesinde, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nce bu yıl 4. Kez Taşa Sanat Katanlar sloganıyla düzenlenen AMORF Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda kazananlar ödüllerine kavuşurken, 2022 yılında EMİB üyeleri arasında 6 kategoride en çok ihracat yapan 30 firmamızada başarılar diliyoruz.

Türk doğal taş sektörüne ihracatçı olarak bir ömür veren ve mermerciliğin teknolojisi  ve gelişimine  büyük katkılar sağlayan İş İnsanı Şuayp Demirel’in de Ege Maden İhracatçıları Birliği Onur Ödülü almasından dolayıda mutluk duydum.

Amorf Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda birinci Cycle projesiyle Ömer Akkaş olurken, ikinciliği MarbleMetrics Projesi ile, Alican Çalman ve İrem Atalay, üçüncülüğü SALT isimli projeyle Çağla Yıldız, Mehmet Bulut ve Abdulkadir Eren Öztürk u tebrik ediyor başarılar diliyoruz."

Sektörmüze Hayırlı olsun."dedi

İscehisar in gurur gününde bir ödülde İş adamı İrfan Çelikten ‘ e verildi.