İSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BUTİK DÜKKAN AÇTI

İSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BUTİK DÜKKAN AÇTI İscehisar Halk Eğitimi Merkezi Afyonkarahisar Valiliği tarafından İhsaniye Demirli Köyü'nde yaptırılan FRİGYA KADIN ÜRÜNLERİ PAZARI'nda butik dükkan açtı.

İSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BUTİK DÜKKAN AÇTI

İscehisar Halk Eğitimi Merkezi Afyonkarahisar Valiliği tarafından İhsaniye Demirli Köyü’nde yaptırılan FRİGYA KADIN ÜRÜNLERİ PAZARI’nda butik dükkan açtı. Burada diğer ilçe halk eğitimi merkezlerinin, bölgede yaşayan üretici kadınları butik dükkanları da bulunuyor.

Frigya Kadın Ürünleri Pazarı’nın resmi açılışı 01 Mart 2024 Cuma Günü Afyonkarahisar Valisi Sayın Kübra Güran YİĞİTBAŞI ve protokolün katılımıyla yapılacak.

Açılan dükkan hakkında bilgi veren İscehisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman AŞKIN; “Burada açtığımız dükkanda giyim, el sanatları , kağıt rölyef , takı tasarım ve benzeri gibi kurslarımızda üretilen ürünler sergilenerek satışa sunulacaktır. Bunun yanında ilçemizin kadınlarınca yapılan sanatsal mermer mozaik eserler ile ilçemiz Hacı Süleyman Selek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Mermer Atölyesinde üretilen mermer hediyelik eşyalarda sergilenecek satışa sunulacaktır. Bize ürün desteği sunan tüm kursiyerlerimize, kurs öğretmenlerimize ve mermer ürün desteği sunan Mahire-Mehmet BALABAN’a ve Hacı Süleyman Selek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yasin KAPLAN’a teşekkür ediyorum.

FRİGYA KADIN ÜRÜNLERİ PAZARI’nda halk eğitim merkezlerine bu imkanı sunan başta Sayın Valimiz Kübra Güran YİĞİTBAŞI’na, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Miraç SÜNNETÇİ’ye ve diğer tüm yetkililere kurumum ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum. ”dedi.






İSCEHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BUTİK DÜKKAN AÇTI