İscehisar 'da Plaka Basımı  5 Dakika da Yapılıyor.

İscehisar 'da Plaka Basımı  5 Dakika da Yapılıyor.

İscehisar ’da Plaka Basımı  5 Dakika da Yapılıyor.

           İscehisar  Şoförler ve Otomobilciler  Esnaf Odası başkanı Ahmet Sav ın  girişimleri sonucunda, araç plakaları artık İscehisar'da basılmaya başlandı.  

İscehisarlı  vatandaşların bundan sonra plaka işlemleri için başka bir yere gitmek   zorunda kalmayacağını söyleyen Başkan Ahmet Sav, Vatandaşların Araçlarını noterde alım satımı yapılması ve noterce tanımlanan plakalarının sisteme girilmesi yada kayıp ,düşürülen araç plakalarının Trafik Tescil Amirliğine başvurularak kendiklerine verilen belge ile Notere giderek  başvuru yapmaları ve notere harç bedelini yatırmaları sonrası kaybolan plaka tek yada çift ise sisteme tanımlanması ile odamıza müracaatları etmeleri ve çaylarını içesiye yeni barkotlu plakalarının görevlilerce basılıp kendilerine teslim edildiğini söyleyerek,

"Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’na başvuran İscehisar  Şoförler ve Otomobilciler  Esnaf Odası yönetimi, yürütülen görüşmeler sonucunda plaka basım işlemlerini gerçekleştirme yetkisini aldı. 

vatandaşlarımız yıllardır plaka işlemlerini İlimizde yada başka ilçelerde zorlu süreçler sonucunda gerçekleştiriyordu. Vatandaşlarımızın bu sorununa çözüm ürettik.

Plaka basım işlemlerinin İscehisar yapılıyor olması, hem ilçemizin prestiji açısından, hem de bu hizmetten yararlanan vatandaşlarımız açısından önemli bir gelişme. Bu süreç boyunca tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.





İscehisar ’da Plaka Basımı  5 Dakika da Yapılıyor.